Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

FloorStoel

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Tjaco en Esmeralda Floor via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 05-03-2014 dag 42 (slot) (2)
  • 03-03-2014 dag 41 (3)
  • 02-03-2014 dag 40 (0)
  • 01-03-2014 dag 39 (2)
  • 28-02-2014 dag 38 (0)

Statistieken

Dit dagboek is 12851 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag dag twaalf

Toon op kaart

3 februari 2014 | Door: Ans&Piet

Aantal keer bekeken 189   Aantal reacties 3   Rotorua, Nieuw Zeeland
a A

dag twaalf

Vandaag wederom vroeg opgestaan om naar een geyser te gaan kijken. We hadden van de campingbaas een routekaartje gekregen. Helaas ging dit niet volgens het plan en hebben wij de geyser gemist. Pech, domme pech!
Morgen gaan we het opnieuw proberen en dan met zijn vijven, want aan het eind van de middag zijn Tjaco, Esmeralda en Patrick ook weer bij ons aangekomen.
We hebben echter niet lang getreurd, want er valt genoeg te bekijken in Rotorua. Zo zijn we toen naar het Redwood Forest gereden en hebben daar onze ogen uitgekeken. Wat een dikke en giga hoge bomen!! Prachtig! We hebben hier een uurtje rondgewandeld en een lekker bakkie koffie gedronken.
Vervolgens zijn we naar Tikitapu (the Blue Lake) gereden en hebben hier een wandeling om het meer gemaakt (CA. 5,5 km). Ook dit was weer zeer de moeite waard.
Als laatste vandaag hebben we de Hamurana Springs bezocht. Hier hebben we een wandeling gemaakt langs een riviertje door een bos met wederom Redwood bomen. Na een half uurtje lopen kwamen we bij de bron (spring) van het riviertje. Deze ligt op 280 meter boven zeeniveau. De diepte van de Spring is 15 meter en de constante temperatuur van het water is 10 gr. En er komt ongeveer 4,5 miljoen liter water per uur naar boven (dit is genoeg om 2 zwembaden te vullen van olympische afmetingen)
Kortom het was weer een hele belevenis vandaag met heerlijk weer.

Reageren

Ga naar het overzicht

Reacties (3)

3 februari 2014 16:23 | Door: Floor Vermeulen

Hallo vakantiegangers,

Wat maken jullie een prachtige reis, elke dag weer een hele mooie belevenis met veel te zien en natuurlijk prachtige foto's te maken. Al die indrukken, je moet het s nachts allemaal maar verwerken, want er zijn nog een aantal weken met bezienswaardigheden te gaan ! Geniet er lekker van met z'n vieren van deze fantastische vakantie !!!

Hartelijke groeten,
Hans en Floor

3 februari 2014 21:12 | Door: Jan Mulder

Ziet er mooi uit allemaal. Veel plezier.

3 februari 2014 23:26 | Door: Evert en Anny

Hallo vakantiegangers,
Het is leuk jullie op deze manier te volgen. We blijven zo mooi op de hoogte. Het is een fantastische reis dat kunnen we zien en lezen. Veel plezier, jullie hebben nog een hele maand!!!!! 't Is even vliegen maar dan heb je ook wat !
Groet E en A